Agenda / Nit de màgia i humor amb Inés la Maga i Mago Marín

Nit de màgia i humor amb Inés la Maga i Mago Marín

03/10/2020

  • Dia: 3 d'octubre
  • Hora (dues sessions): 20 i 22.30 h
  • Lloc: Poliesportiu Josep Canadell i Veciana
  • Entrades numerades: 12 € (Venda anticipada: descompte 2x1 en obtenir l'abonament per a la Gala Internacional i l'espectacle Inés la Maga i Mago Marín, al Castell de Masricart i a Codetickets
  • Aforament limitat. Ús obligatori de mascareta

Per celebrar els 15 anys del festival Impossible de La Canonja us hem preparat un espectacle inèdit amb màgia, mentalisme, grans il·lusions i efectes especials. Els seus protagonistes, Inés la maga i el Mago Marín, us sorprendran en una nit per no deixar de somiar.

Inés la maga és la il·lusionista més mediàtica de l’actualitat amb més de 200 aparicions televisives. El seu alt nivell de màgia l'ha portat a actuar en els principals congressos d'il·lusionisme nacionals i internacionals, i s'ha guanyat el respecte de mags de tot el món gràcies a la seva professionalitat i el seu nivell de perfeccionament.

Entre d’altres ha participat a: Nada x aquí (Cuatro), Hora Punta (TVE1), ¡Qué tiempo tan feliz! (Telecinco), Pura Magia (TVE1) i en el programa de ràdio Ya veremos (M80 Radio).

José Marín Tello, més conegut com Mago Marín, guardonat amb el Premi Nacional de Màgia l’any 2014 i primer guanyador del concurs ‘Pura Màgia’ de TVE, compta amb una àmplia experiència i un bon nombre d'espectacles propis. El seu darrer espectacle que ha presentat per diversos països conté tots els elements necessaris que l’han portat a l'èxit: màgia, música, una gran posada en escena i molt d'humor.