Pressupostos Participatius 2020-2021

Pressupostos Participatius 2020-2021

Els Pressupostos Participatius són un mecanisme de participació del municipi, mitjançant el qual la ciutadania pot proposar i decidir sobre la destinació d’una part dels recursos econòmics municipals, establint així un canal efectiu de democràcia participativa.

Amb la voluntat de que els Pressupostos Participatius esdevinguin un procés participatiu continuat en el municipi, engeguem la quarta edició del procés. No obstant, aquesta edició no correspon al pressupost municipal del 2020, sinó al del 2021, doncs s'ha decidit destinar la partida d’aquest any 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

NOVETATS!

1. Aquesta edició correspon al pressupost del 2021, doncs s'ha decidit destinar la partida del 2020 per incrementar la dotació de les diferents actuacions destinades a donar resposta a les necessitats que ha provocat la pandèmia de la COVID19.

2. Les propostes que no siguin escollides per un mínim del 15 % dels votants no podran ser seleccionades.

QUINS CRITERIS HAN DE COMPLIR LES PROPOSTES?

Del 8 al 28 de juny es podran fer les propostes (2 per persona) TELEMÀTICAMENT a través d'aquest formulari o EN PAPER dipositant el formulari que es repartirà a les cases emplenat a la bústia exterior de l'Ajuntament (24 h) o la bústia del Castell de Masricart (en horari d'obertura al ...

Continuar llegint

CALENDARI

1. DIFUSIÓ INICIAL DEL PROCÉS: Inicis de juny

2. FES PROPOSTES: Del 8 al 28 de juny (TELEMÀTICAMENT a través d’aquest formulari i EN PAPER dipositant el formulari que rebràs a casa amb les teves propostes a: